• Română

Functionalitati

Acasa | Functionalitati

Teme cu design responsive

Indiferent de tipul tau de business si de nevoile tale, WebSimplu dispune de teme profesionale cu design responsive ce pot fi personalizate pentru  a oferi o rata crescuta de conversie si pentru o buna experienta in navigare.

Site-ul tau va fi optimizat pentru mobil, tableta, notebook si PC. Daca doresti un site de prezentare, rapid si profesional  iti stam dispozitie cu platforma WebSimplu pentru a beneficia de un site optimizat spre succesul afacerii tale.

Descopera temele existente

Teme cu design responsive

Interfata de administrare usor de folosit

Orice site va dispune de un panou de administrare, rapid si simplu de utilizat pentru a putea adauga informatia de care ai nevoie.

Prin intermediul acestuia poti adauga o lista nelimitata de servicii si produse, poti edita paginile principale si configura platforma cu detaliile companiei tale. Pe langa acestea, site-ul tau va fi disponibil in doua limbi (romana si engleza) pentru a te adresa unui numar cat mai mare de vizitatori si pentru a iti face cunoscuta compania.

Demo panou de administrare

Optimizare SEO

Site-ul tau va fi optimizat pentru motoarele de cautare - SEO (Search Engine Optimization) astfel incat sa fie cat mai bine pozitionat in motoarele de cautare. Oferim suportul necesar pentru optimizarea continutului (imagini, meta descriere, utilizarea tag-urilor) in vederea cresterii numarului de vizitatori si pentru o mai buna pozitionare a site-ului in Google.

Optimizarea SEO reprezinta elementul cheie prin intermediul caruia potentialii clienti te pot gasi in cautarile pe internet.  Principalul obiectiv al optimizarii SEO este cresterea vizibilitatii site-ului la cautarile pe internet.

Optimizare Seo
Statistici

Integrare Google Analitycs

Site-ul tau creat pe platforma WebSimplu va beneficia de implementarea Google Analytics - unelta gratuita oferita de Google ce iti permite sa obti rapoarte detaliate despre traficul site-ului, numarul de vizitatori, paginile de intrare si de iesire, cuvintele cheie utilizate etc.

Integrare Google WebMaster Tools

Pentru a avea control deplin asupra site-ului tau, configuram site-ul in Google WebMaster Tools. Cu ajutorul instrumentelor si rapoartelor din Search Console, poti masura traficul de cautare si performanta site-ului.

Google Site PageSpeed

Site-ul tau va beneficia de optimizarea vitezei de incarcare a paginilor pe toate dispozitivele.

In ultima perioada utilizarea telefoanelor mobile a crescut semnificativ, motiv pentru care Google, ca motor principal de cautare, tine cont de viteza cu care site-ul tau se incarca. Astfel pentru un site care se incarca greu exista o probabilitate foarte mare ca utilizatorii sa renunte si sa-l paraseasca.

Tocmai de accea, WebSimplu  tine cont de impactul paginilor de destinatie si de viteza de incarcare a site-ului tau. Acest lucru poate avea un impact semnificativ asupra promovarii si vizibilitatii site-ului web in motoarele de cautare.

 

Comanda acum site-ul de care ai nevoie

Google site speed page